Proiecte și șantiere

Peste 3 mld RON investiti in proiecte mari din domeniul industrial in ultimele 30 de zile

Cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere Victa, in luna mai au fost identificate 697 de investitii din domeniul industrial la nivel national aflate in diferite faze de executie. Dintre acestea 19% sunt investitii mari a caror valoare depaseste 3.03 miliarde de lei concentrate astfel: 18 santiere in Sibiu, 12 santiere in Ilfov, 10 santiere in Arges, 9 santiere in Cluj. Pentru analiza facuta, in prezent din cele 41 de judete ale tarii, doar in 5 judete nu se deruleaza nici o investitie industriala.

Printre cele mai de interes proiecte vizualizate in aceasta luna se numara si:

  • Hala industriala pentru productie si spatiu de birouri din Sibiu, in suprafata de 10.000 mp pentru care in prezent se asteapta eliberarea unor avize in vederea demararii lucrarilor in cea mai scurta perioada. Beneficiarul lucrarii va realiza si partea de antrepriza in regie proprie.
  • In Timisoara, pe calea Mosnitei sunt in pregatire avizele necesare demararii lucrarii in vederea edificarii unei hale de depozitare cu spatii de birouri aferente, dispusa in regim P+1E, pentru care beneficiarul preconizeaza demararea lucrarilor undeva spre finalul anului current. Hala va avea 4800 mp, va fi construita pe structura metalica si va avea inchideri din panouri sandwich de 10, iar acoperisul va fi realizat din tabla cutata cu vata.
  • In Ilfov pe Soseaua Alexandriei beneficiarul lucreaza la depunerea documentatiei in vederea obtinerii autorizatiei de construire pentru o hala de depozitare care va incorpora si magazine de accesorii si spatii de birouri in suprafata de 3500 mp. Pentru segmentul de antrepriza generala sunt asteptate oferte si portofolii de lucrari pe adresa de e-mail a beneficiarului.
  • In Cluj, o cunoscuta companie de transporturi si logistica asteapta aprobarea PUZ-ului in vederea edificarii unui hub industrial care va cuprinde 2 hale si o extindere pe o suprafata construita de 11 294 de mp, pe structura metalica si cu inchideri din panouri sandwich. Conform informatiilor disponibile pe amplasamentul in suprafata de 48.867 mp, se vor utiliza 11.294 mp pentru constructiile noi si extinderea propusa, zona dalata pentru accesul carosabil, pietonal si parcaj va insuma 14.385 mp, iar restul zonei va fi amenajata pentru parcari de autoturisme, tiruri si camioane. Pentru ofertare beneficiarul a recomandat sa se intervina cu oferte si portofolii de produse si servicii intr-o faza mai avansata a proiectului.
  • In Prahova, unul  dintre cei mai importati producatori de tigla din Romania, lucreaza in prezent la structura metalica pentru ridicarea unei noi unitati de productie si depozitare tigla a carei capacitate de productie va fi de 10 milioane de mp tigla/anual.  Investitia depaseste 5.2 milioane de Euro, din care aproape 2 milioane Euro sunt obtinuti prin finantare din ajutorul de stat. Suprafata fabricii va fi de aproximativ 38.000 mp.

Vrei sa ofertezi aceste santiere si sa ai acces la informatiile despre celalte investitii industriale derulate in luna mai? Solicita un DEMO gratuit la Victa, singura asistenta de vanzari la santiere.
Related Articles

Back to top button