Stiri

KADRA este alături de trupa de elevi clujeni, care a obținut marele premiu la festivalul mondial de teatru de la San Remo!

Copii sunt minunați întotdeauna, iar noi, KADRA, vrem să vă împărtășim, astăzi, o poveste remarcabilă a unor elevi extrem de talentați, în care am crezut încă de la început și la care am pus umărul ca să devină realitate. Iar astăzi, premiul obținut și recunoașterea internațională pentru micii mari actori este cea mai mare răsplată pentru compania noastră.

La începutul lunii mai, anul acesta, trupa de teatru formată din 21 de elevi, cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, de la mai multe școli clujene (Elf, Lucian Blaga, Nicolae Titulescu, Emil Racovita și Colegiul de Muzica “Sigismund Toduță”), reunită pe nucleul celor care au fost “părinții scriptului The Wall” , coordonată de profesorul Dan Leonard, a obținut la San Remo, din partea unui juriu extrem de avizat, premiul cel mare al festivalului Eurotheatre: Delfinul de Argint – School Creativity Award, ca recunoaștere a valorii spectacolului desfășurat pe scena teatrului Ariston.

Spectacolul abordează o problematică socială actuală, punând în lumină conflictual dintre generații: “Este o piesă originală, scrisă de mine și de copii, despre conflictul dintre generații și cuprinde scene de familie cu prelungirea conflictului în școală, între elevi. Am făcut noi niște scene inspirate din viața reală pe această temă, iar muzica și versurile le-am compus eu și i-am acompaniat pe copii pe scenă, cu chitara și cu vocea”, a spus profesorul care îi îndrumă pe copii.

Continuarea pe: https://kadra.ro/kadra-este-alaturi-de-trupa-de-elevi-clujeni-care-a-obtinut-marele-premiu-la-festivalul-mondial-de-teatru-de-la-san-remo/
Related Articles

Back to top button