Proiecte și șantiere

Piata spatiilor logistice de la Timisoara ramane una dintre cele mai active din tara

Dezvoltarea economică a zonei Timişoarei a crescut semnificativ, la fel şi cererea de spaţii logistice de calitate. În aceste condiţii, piaţa din acest sector din capitala Banatului rămâne una extrem de activă. În perioada următoare urmează să fie încheiată o tranzacţie de 9 milioane de euro pentru preluarea unui parc logistic din apropierea oraşului, iar un alt operator va ridica alți 9.000 de metri pătraţi de depozite.

Unul dintre principalii operatori din domeniu din România, CTP, va finaliza o nouă clădire de 9.000 de metri pătraţi situată în cadrul parcului logistic CTPark Timişoara 2, situată în apropierea Aeroportului Internaţional Timişoara.

O altă tranzacţie importantă pe piaţa locală presupune vânzarea unui alt parc logistic, în cadrul unei tranzacţii în valoare de 9 milioane de euro. Parcul Logistic Olympian va fi achiziţionat de fondul de investiţii Secure Property Development & Investment, de la Helios Phoenix. Tranzacţia prin care parcurile logistice operate sub numele de Olympian la Timişoara, Bucureşti şi Braşov vor fi preluate de fondul amintit sunt aproape de realizare în cadrul unei tranzacţii de aproape 9 milioane de euro.

Portofoliul achiziţionat însumează un total de 100.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare şi birouri, în cadrul unuia dintre cele mai de succes domenii actuale din economia românească. Fondul de investiţii deţine deja în România proprietăţi estimate la 50 de milioane de euro.

Sursa foto si articol: tion.ro

Doresti sa afli ce alte investitii industriale se fac în 2018? Accesează asistenta inteligentă de vânzare la șantiere, Victa.ro!
Related Articles

Back to top button