Stiri

Plantatie pomicola de 9 ha cu hala de procesare si depozitare isi asteapta antreprenorul

Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, in judetul Mehedinti se va derula un proiect de infiintare Plantatie 9 ha si hala de procesare si depozitare pe un teren de 139.667 mp,

Sunt asteptate oferte pentru antrepriza pentru investitia care cuprinde: plantatie pomicola cu anexa agricola pentru depozitare si procesare fructe P, platforme circulatii auto, sistem de irigatii, imprejmuire si sistem de supraveghere.

Potrivit aceleiasi surse, proiectul in valoare de 1.034.364 lei va avea suprafata construita desfasurata de 463 mp, iar sistemul constructiv va fi din structura metalica, inchideri si acoperis din panouri sandwich Kingspan, gips carton Kanuf la interior, vopsea lavabila Policolor.

De asemenea, hala va fi dotata cu sistem antiefractie Paradox, sistem de securitate video, paratrasnet Prevectron si fosa septica.

Ofertele pentru antrepriza se depun pana la data de 06.08.2019. Vrei sa accesezi datele de contact pentru acest santier? Solicita acum un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.
Related Articles

Back to top button