Stiri

Platforma industrială Austin Meats din Ucea este scoasă la vânzare pentru aproape 5 milioane euro

CITR a scos la vânzare platforma industrială localizată în Ucea a companiei Austin Meats, aflată în insolvență, pentru 4,96 milioane de euro, conform unui anunț al firmei de insolvență.

Platforma industrială ocupă o suprafață 73.605 mp și este este compusă din patru terenuri intravilane şi construcţii reprezentând hală de abatorizare, fabrică de procesare carne, hale de producţie, depozite, atelier mecanic, spaţii administrative şi fabrică de biogaz.

Sursa foto: bizbrasov.ro

În anunț se precizează că „investiţia în platforma industrială oferă oportunitatea dezvoltării unui proiect cu multiple destinaţii în domeniul agribusiness, dar oferă şi posibilitatea de reconversie într-un complex logistic cu spaţii de depozitare frigorifice sau mixte” . De asemenea, platforma este localizată la jumătatea distanței dintre orașele Sibiu și Brașov și are acces la Drumul European E68 (DN1).

Suprafaţa generoasă de teren (73.605 mp) oferă posibilitatea de extindere, modernizare sau reconfigurare a activităţii, respectiv a liniilor de business, iar poziţionarea într-o zonă cu tradiţie în creşterea animalelor, cu numeroase ferme zootehnice, asigură accesul facil la materia primă, respectiv aprovizionare.

Valoarea activului este dată de suprafaţa generoasă, de poziţionarea sa, precum şi de posibilitatea eliminării deşeurilor organice şi de recuperare a energiei prin utilizarea staţiei de biogaz amplasată în incinta platformei”, se mai arată în anunțul lichidatorului.

Compania datează din 1993, când a pornit ca o afacere de familie sub denumirea CarmOlimp. Firma este deținută de familia Soneriu, care se mai ocupă şi de creşterea porcilor, a vacilor şi a oilor.
Related Articles

Back to top button