Stiri

Premiera Est Europeana la Demo Metal

DEMO METAL DĂ TONUL INDUSTRIEI PRELUCRĂRII METALELOR

28 – 31 mai 2014 | Romaero Băneasa

EUROEXPO și Tehnic Media inaugurează cea de-a treia ediție a DEMO METAL – unica expoziție din România  dedicată exclusiv industriei de prelucrare a metalelor.

Evenimentul are loc între 28 și 31 mai la Romaero Băneasa și reunește la București reprezentanți de elită ai companiilor din domeniu din țară și străinătate, precum și numerosi specialiști interesați de evoluțiile tehnologice ale industriei. Ediția de anul acesta a DEMO METAL include 56 de companii specializate în prelucrarea metalelor.

În spațiul expozițional de la Romaero vor putea fi observate de către publicul specialist materii prime şi semifabricate, mașini unelte pentru tăiere, debitare și prelucrare prin așchiere, utilaje pentru prelucrarea tablelor, scule, echipamente de sudură și consumabile, lubrifianți,  soluții de spălare și finisare a pieselor, soluții pentru tratamentul suprafețelor, precum și aparatură de măsură și control și software specializat.

În cadrul ediției de anul acesta, o parte a companiilor expozante vor organiza o linie de prelucrare care prezintă un sistem complet de producție. Linia va pune în evidență operațiunile tehnice implicate în obținerea unui reper finit specific industriei auto. Publicul specialist va putea observa piesa trecând prin operațiuni de scanare 3D, debitare, frezare, cifare, tratament termic, strunjire, control dimensional activ și control de formă și rugozitate.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii de informare și comunicare a publicului specialist, Demo Metal include un spațiu dedicat – Know How Transfer Forum, unde vor fi realizate prezentări de noi echipamente şi tehnologii, conferinţe tematice şi training-uri. Demo Metal sprijină astfel răspândirea celor mai noi cunoştinţe în industrie și contribuie la construcția unui mediu de afaceri eficient. Nu în ultimul rând, la DEMO METAL 2014, majoritatea expozanţilor vor acorda discounturi exclusive între 5-40 %.

Ajuns anul acesta la a treia ediție, târgul are o suprafață expozițională totală de 5.300 de metri pătrați – ceea ce reprezintă o creștere de aproximativ 10% comparativ cu ediția anterioară a evenimentului, care a fost vizitată de 1.200 de specialiști.

 1

Pentru mai multe detalii despre Demo Metal vă invităm să accesaţi www.demometal.ro sau să vizitați expoziția în perioada 28 – 31 mai, la Romaero Băneasa.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la adresa de e-mail: tudor.mircea@euroexpo.ro sau la numărul de telefon 0737 730 502.
Related Articles

Back to top button