FurnizoriRafturi și sisteme depozitare

Prezentarea raftului Cantilever de ultimă generație, pentru încărcări medii: fiabil, versatil și cu termene de livrare mai scurte

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a depozita obiecte lungi de greutate medie într-un spațiu compact și ordonat, atunci noul raft Cantilever de la Dexion este răspunsul perfect.

Noul nostru sistem de rafturi Cantilever pentru încărcări medii are la bază raftul Cantilever pentru încărcări reduse, de mare succes, consolidat și optimizat pentru a face față sarcinilor mai mari. 

Este complementul perfect pentru rafturile noastre pentru încărcări reduse și încărcări ridicate – reducând distanța privind capacitatea de încărcare intre cele două – și este ideal pentru depozitarea obiectelor lungi și de dimensiuni mari, cum ar fi țevi, grinzi, bare de oțel, cherestea sau piese de mobilier.

Acest nou sistem de rafturi Cantilever pentru încărcări medii înlocuiește precedentul nostru raft Cantilever pentru încărcări medii cu profil IPE. Are un design modern și îmbunătățit, oferind o mai mare flexibilitate și finisaj pre-galvanizat într-o structură mai compactă și mai ușoară, păstrând în același timp aceeași rezistență și fiabilitate a predecesorului său. Sistemul este dezvoltat și produs în întregime în fabricile noastre. 

Depozitarea se face pe orizontală, astfel încât să puteți manipula articolele fie manual, fie cu ajutorul unui stivuitor. Sistemul poate încorpora polițe din oțel pentru depozitarea cutiilor mici și a mărfurilor de diferite forme și dimensiuni. Opritoarele de capăt din oțel împiedică rostogolirea în față a obiectelor.

Se pot adăuga brațe, stâlpi și cleme suplimentare, pe măsură ce se modifică cerințele de depozitare, în timp ce configurațiile pe o singură parte și pe ambele părți asigură o capacitate maximă de depozitare fie pe o singură coloană centrală, fie montate lângă un perete.

Neavând niciun suport frontal care să împiedice amplasarea și extragerea încărcăturii, este ideal pentru medii de bricolaj, producție, instalații sanitare și conducte, ateliere.

Caracteristici principale

  • Fără limitare a lungimii produsului
  • Adecvate pentru instalările în interior
  • Distanțe ușor reglabile între brațe
  • Înălțime: până la 4 m
  • Lungimea brațului: până la 1,2 m
  • Sarcină maximă pe braț: 1195 kg
  • Sarcină maximă pe coloană: 4780 kg

Sistemul nostru de rafturi Cantilever pentru încărcări medii este în deplină conformitate cu recomandările normei FEM 10.2.09 și ale standardul EN 1993-1-1:2006 privind proiectarea structurilor din oțel.

Pentru mai multe informații despre rafturile Cantilever pentru încărcări medii (sau alte soluții pentru depozitarea obiectelor lungi și grele), vă rugăm să luați legătura cu echipa Dexion.
Related Articles

Back to top button