Stiri

Primăria își face parc industrial în Iași

Primăria își face parc industrial în Iași pe platforma pe care o deține la societatea Fortus SA în zona CUG. Proiectul va fi discutat de plenul Consiliului Local în cursul săptămânii viitoare, parcul urmând a fi gestionat prin societatea Tehnopolis SA

După Consiliul Județean Iași, municipalitatea va trece la înființarea unui parc industrial. Pe platforma pe care o deține la fostul Combinat de Utilaj Greu din zona CUG, primăria va deschide un nou parc industrial. Terenul vizat are o suprafață de 7,1 hectare și ar urma să fie gestionat prin societatea Tehnopolis SA, aflată în administrarea autorității locale.

Un nou parc industrial, în municipiul Iași

Proiectul va fi discutat de plenul Consiliului Local al municipiului Iași, în cursul săptămânii viitoare. Primăria a evidențiat și mai multe denumiri pentru noul parc de pe platforma Fortus SA. Este vorba de SC Industrial Park Tehnopolis SRL, SC Industrial Park SRL, SC Parc Industrial Tehnopolis SRL, Parc Industrial Iași SRL și SC Business Industrial Parc SRL Iași. Consiliul Local Iași ar urma să se pronunțe asupra unei denumiri în cadrul ședinței ordinare, din data de 26 iulie 2022. În toamna anului trecut, a fost inițiată procedura de înființare a Parcului Industrial Tehnopolis SRL. Ulterior, a fost mandatată societatea pentru a efectua demersurile și procedurile necesare pentru înființarea Parcului Industrial Tehnopolis SRL și pentru a avea calitatea de administrator al acestuia.

Sursa: bzi.ro

Related Articles

Back to top button