Stiri

CTP a demarat lucrările la primul parc industrial din România cu terminal aerian de marfă

CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din Europa Continentală, a demarat lucrările de construcție la CTPark Oradea Cargo Terminal, primul parc industrial cu terminal aerian de marfă din România, situat în apropierea Aeroportul Oradea și parcul industrial Eurobusiness II.

Dezvoltat pe un teren de 14,4 ha, parcul industrial CTPark Oradea Cargo Terminal beneficiază de legătură directă cu Aeroportul Oradea.

Lucrările de construcție a căii de rulare care leagă platforma de parcare a aeronavelor de pista aeroportului au fost finalizate într-un timp record de doar 10 zile. În prezent se lucrează la platforma de parcare a aeronavelor, cu o suprafață de peste 20.000 mp, și la primele spații industriale și logistice, inclusiv transportul aerian, două clădiri cu o suprafață totală de aproximativ 25.000 mp, care vor fi operaționale până la final. al anului.

CTPark Oradea Cargo Terminal reprezintă un proiect în premieră națională. Este primul parc industrial cu un terminal aerian de marfă, implicând lucrări speciale de infrastructură coordonate de echipa noastră de construcții. Credem cu tărie că infrastructura este cheia dezvoltării industriale și logistice și acesta este departe de a fi punctul forte al României, de aceea ne implicăm ori de câte ori găsim autoritățile deschise către dezvoltări durabile. Deși proiectul tocmai a început, interesul potențialilor chiriași, utilizatori ai spațiilor logistice, dar și al operatorilor de transport aerian de marfă, este destul de mare și a rezultat într-un contract de primă închiriere; totodată, avem discuții avansate pentru aproximativ 50% din spațiile disponibile.” – a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP Romania.

La finalizarea lucrărilor de construcție, CTPark Oradea Cargo Terminal va deveni unul dintre cele mai mari 10 parcuri industriale ale CTP România, cu o suprafață totală de peste 60.000 mp.

CTPark Oradea Cargo Terminal poate găzdui chiriași din diverse sectoare, atât cu activități de transport aerian, dar și producție și logistică, sau utilizare mixtă, oferind spații flexibile cu suprafețe începând de la 500 mp.

Sursa: trans.info

Related Articles

Back to top button