Analize de piață

Top 3 proiecte industriale vara aceasta

Conform singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în perioada iunie-iulie au fost identificate 1019 proiecte industriale la nivel național. Cumulat, suprafața acestora este de 3,15 milioane de metri pătrați, iar valoarea investițiilor se ridică la suma estimată de 5,82 miliarde RON.

La categoria investițiilor de referință trebuie să menționăm proiectul Hub logistic: 7 hale de producție și depozitare P+2E din Arad, aflat în stadiul de construcție. Potrivit VICTA.ro, acesta presupune o investiție estimată la 130 milioane lei și ocupă o suprafață de peste 233 mii mp.

Un alt proiect important este Depozitul logistic cu magazin materiale de construcții Dedeman din județul Bacău. Acesta se află în stadiul de construcție, presupune o investiție estimată la 18 milioane RON și ocupă o suprafață de 165 mii mp.

Regăsim un proiect de referință și în Tulcea: Complexul agro-alimentar cu hale producție panificație și patiserie, hale depozitare și parc fotovoltaic, care ocupă o suprafață de peste 132 mii mp. Proiectul se află în sadiul de construcție, iar investiția estimată atinge suma de 230 milioane lei.

Related Articles

Back to top button