Stiri

Producătorul de tâmplărie PVC și aluminiu Metaller a demarat producția în noua fabrică de lângă Bistrița

La sfârșitul lunii aprilie, compania bistriţeană care a lansat anul trecut brandul de tâmplărie din PVC şi aluminiu METALLER a început  producţia în noua fabrică deschisă lângă Bis­triţa. Investițiile totale pentru aceasta s-au ridicat la aproape 3 mil. euro.

www.constructiibursa.ro

Metaller Windows a achiziţionat în urmă cu câteva luni o hală de producţie de 5.500 mp şi terenul de 2 ha aferent acesteia, lângă Bistriţa. Prin programul IMM Invest, compania a reuşit să finanţeze achiziţia utilajelor şi echipamentelor necesare producţiei de tâmplărie, printre care o linie Rotox complet automatizată.

“Pornim la drum cu o fabrică nouă, supertehnologizată şi cu o echipă de aproape 30 de oameni, în care avem mare încredere. În România se construieşte foarte mult şi clienţii caută tot mai des produse de calitate, motiv pentru care ne poziţionăm din start pe segmentul premium. În plus, sistemul nostru de vânzare, prin dealeri şi francize, ne va diferenţia de foarte mulţi competitori din piaţă. Intenţionăm să facem şi export, în câteva ţări UE, prin intermediul câtorva parteneri externi” – a declarat Dumitru Moldovan, managerul fabricii Metaller.

Colaborând cu lider mondial pentr furnizarea profilelor PVC și aluminiu si a feroneriei, precum Veka, Salamander, Roto, Alumil sau Reynaers, investitorii îşi propun să producă în special uşi, ferestre, rulouri şi pereţi-cortină. În prezent, Metaller construiește o rețeade dealeri și francizați, prin intermediul cărora produsele vor ajunge la consumatorul final. În primă fază, fabrica va livra produse în Transilvania,urmând ulterior să-și extindă aria de acoperire.

Potrivit lui Dumitru Moldovan, compania are deja discuţii avansate cu câţiva dezvoltatori imobiliari mari din Cluj-Napoca, Timişoara şi Bucureşti pentru a livra produse Metaller în proiectele angajate de aceştia.

Related Articles

Back to top button