Proiecte și șantiere

Proiectul de construire a unui atelier pentru fabricarea ambalajelor din lemn în Iernut primește aprobarea Comisiei de Analiză Tehnică

În cadrul unei recente ședințe, Comisia de Analiză Tehnică a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a emis o decizie favorabilă în privința proiectului denumit „Construire atelier fabricarea ambalajelor din lemn”. Propunerea de amplasare a acestui atelier, situat pe strada Vlad Țepeș nr. 4 în localitatea Iernut, a fost supusă evaluării, iar comisia a concluzionat că acest proiect nu necesită evaluare a impactului asupra mediului.

Conform detaliilor incluse în proiectul Deciziei Etapei de Încadrare, publicat pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș la 18 ianuarie 2024, investiția aparține societății Coco Ale Dreg SRL Bobohalma. Această inițiativă vizează construirea unui atelier destinat fabricării ambalajelor din lemn, pe un teren cu o suprafață generoasă de 8.628 de metri pătrați.

Atelierul proiectat va cuprinde un spațiu de lucru de 81,74 metri pătrați, un vestiar cu o suprafață de 17,65 metri pătrați și facilități sanitare. Elementele cheie ale structurii atelierului includ fundații izolate sub stâlpi și continue sub ziduri, o structură de rezistență din metal și un perete din beton armat monolit. Acoperișul va fi de tip șarpantă din metal, în timp ce închiderile laterale vor fi realizate din panouri sandwich pentru pereți, iar învelitoarea va consta din panouri sandwich pentru acoperiș. Pardoselile vor fi amenajate cu gresie și beton, iar evacuarea apelor pluviale va fi asigurată prin intermediul jgheaburilor și burlanelor din tablă.

Documentul specifică, de asemenea, că clădirea proiectată va fi conectată la rețelele existente de electricitate, apă și canalizare de pe amplasament. Astfel, proiectul se desfășoară în conformitate cu normele și reglementările locale și evidențiază eforturile societății Coco Ale Dreg SRL Bobohalma de a dezvolta responsabil și sustenabil proiectul propus.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button