Stiri

Proiectul unei hale multifuncționale în Oradea – În curs de avizare și negocieri cu furnizorii

Oradea va beneficia de două noi facilități, una destinată unui atelier de depozitare și debitare a plăcilor, iar cealaltă specializată în depozitarea accesoriilor pentru mobilier, cu o zonă dedicată vânzării.

Proiectul pentru construirea unei hale cu două unități în Oradea se află într-un stadiu avansat, conform declarațiilor domnului Adam, coordonatorul proiectului. Acest complex va include un atelier de depozitare și debitare pal, precum și o zonă dedicată depozitării accesoriilor de mobilier, cu un spațiu de vânzare. Situația actuală indică faptul că proiectul este în curs de avizare, iar discuțiile inițiate cu furnizorii și constructorii din piață au ca scop finalizarea lucrărilor și achiziționarea materialelor necesare.

Conform recomandăriilor propunere comercială urmează a fi transmisă pe e-mail, având ca obiectiv achiziționarea a circa 600 mp de panouri sandwich pentru acoperiș, cu o grosime de 100 mm și în culori standard gri sau alb murdar. De asemenea, se vizează procurarea de panouri sandwich pentru pereți, de aceeași grosime și culori. În plus, proiectul include solicitarea a două uși sectionale industriale de aproximativ 4m x 4m, precum și o ușă culisantă automată destinată spațiilor comerciale.

Un aspect esențial al proiectului este elaborarea Documentației Tehnice de Avizare a Construcțiilor (DTAC) pentru hala ce va include cele două unități multifuncționale. Cantitățile estimate pentru pardoseala de beton elicopterizat, conform proiectului, se ridică la 500 de metri pătrați. Valoarea totală a investiției a fost evaluată la aproximativ 900.000 de lei.

Cu toate acestea, proiectul se află încă într-un stadiu incipient, iar colaborarea cu furnizorii și constructorii va influența desfășurarea și succesul acestuia. Propunerea comercială transmisă pe e-mail reprezintă un pas crucial în direcția finalizării proiectului, iar negocierile vor contribui la stabilirea parteneriatelor necesare pentru o implementare eficientă și de succes a halei multifuncționale în Oradea.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button