Proiectul saptamanii: oferteaza la constructia depozitului Kober din jud. Cluj

Proiectul selectat in aceasta saptamana presupune construirea unui depozit produse finite (P), birouri (P+E) pentru producatorul de vopsele KOBER, lucrari de amenajari exterioare, parcare interioara, panouri publicitate –firma luminoasa, soclu stalpi steaguri, cabina poarta, magazie deseuri, imprejmuire, bransamente si racorduri utilitati. Stadiu: INAINTE DE EXECUTIE.

Cele mai recente date adunate de Victa – asistenta virtuala de ofertare la santiere, confirma faptul ca selectia de oferte pe diferite segmente este in curs de desfasurare. Beneficiarul acestui proiect mentionat ca ,exceptand segmentul de bazine, au trimis deja invitatiile catre colaboratori mai vechi.

In acest moment beneficiarul a solicitat oferta pentru 2 rezervoare metalice de apa pentru hidranti: 1. V util= 180mc, Dn=6.2, H=6.00 m si 2.V util=21 mc, Dn=3.00, H=3.00 m. Detaliile tehnice pot fi solicitate de la IBC Focus.

Antreprenorul proiectului a mentionat ca lucrarile vor demara de indata ce va permite vremea, iar  furnizorii pe segmentul de structura si inchideri au fost stabiliti.

Doresti sa ofertezi acest proiect?

[google-translator]