Proiecte și șantiere

Proiectul saptamanii pe Info Hale: hala de 2000mp, jud. Iasi, cauta antreprenor general

In ultimele 30 de zile, echipa de cercetare IBC Focus a aflat informatii noi despre 290 de santiere industriale la nivel national. Unul dintre cele mai recente proiecte industriale monitorizate se va construi in Iasi si isi cauta antreprenor general. Completeaza formularul de mai jos pentru datele de contact de la acest proiect.

Stadiul proiectului:

Proiectul se afla intr-un stadiu incipient, fiind in etapa de avizare . Beneficiarul  ne-a mentionat ca proiectul tehnic exista deja, santierul fiind preconizat a demara in primavara. Pentru executia lucrarii inca nu a fost desemnat un antreprenor general, dansul fiind interesat de o oferta pentru antrepriza (fara fundatia care se va realiza in regie proprie) si materialele de constructie aferente:structura metalica, panouri sandwich de 8 grosime perete si acoperis, prin luna februarie. Hala va avea o suprafata de 2000 de mp, va fi realizata pe structura metalica si va avea inchideri din panouri sandwich. Platforma halei va fi realizata cu beton elicopterizat.

Doresti sa ofertezi acest proiect sau alte proiecte industriale monitorizate in cea mai mare baza de date din Romania? Completeaza acest formular!
Related Articles

Back to top button