Stiri

Puterea santierelor industriale sta in Ardeal

Domeniul Industrial isi gaseste aliati stabili in zonele de Centru, Nord – Vest si Vest. Cele 3 zone reunesc 50% din totalul santierelor industriale ale acestor prime 4 luni, dar si 50% din volumul investitiilor industriale din luna aprilie. Zona Bucuresti – Ilfov e in continuare “oaia neagra” a acestui segment.

 

Cu toate acestea, zona aduna la fel de multe proiecte cat adunase in primele 2 luni cumulat (10 unitati), motiv pentru care ne asteptam ca in urmatoarea perioada numarul investitiilor de acest tip din aceasta zona sa creasca si sa ajunga din urma restul zonelor. O alta zona al carei potential inca nu a fost exploatat la maxim este zona de Sud, una din cele mai importante zone ale anului industrial 2012.

 

Vrei sa stii cat e ceasul in constructii? Sa fii la curent cu tot ce misca pentru a sti care sunt cele mai inteligente miscari pe care le poti face? Completeaza in mai putin de 1 minut formularul de aici si primesti GRATUIT cele mai noi informatii din lumea constructiilor – numarul din MAI al revistei electronice Construct Intelligence.

 

Ce contine Construct Intelligence:

Analize de piata si multe informatii utile ca de exemplu:
– “1 din 2 proiecte in executie – in luna aprilie”
– “Topul judetelor cu cele mai multe tranzactii imobiliare in primele 4 luni ale lui 2013”

Afli unde s-au facut cele mai multe investitii si care sunt domeniile fruntase in 40 de pagini pline de informatii exclusiv din lumea constructiilor.
Related Articles

Back to top button