Stiri

Retrospectiva EXPO PLAST 2015 – cronica evenimentului unei industrii

Expoplast1

Intre 8 si 11 septembrie 2015 a avut loc la ROMEXPO cea de a 5-a editie a EXPO PLAST – singurul eveniment din Romania dedicat industriei de prelucrare a maselor plastice.

4 zile pline de noutati tehnologice, informatii, discutii, intalniri si viitoare colaborari – toate acestea au insemnat coordonatele EXPO PLAST 2015.


Editia de anul acesta a atras un numar de 1.874 vizitatori, dintre care 116 vizitatori din 16 tari (Bulgaria, Italia, Republica Moldova, Ungaria, Germania, Grecia etc). 2 delegatii oficiale de specialisti din Bulgaria si Taiwan au fost, de asemenea, prezente la EXPO PLAST 2015.

In plus, organizatorii au implementat – in premiera – la aceasta editie a EXPO PLAST un sistem de acces si inregistrare al vizitatorilor personalizat, similar cu cele utilizate la marile targuri internationale de profil, care a permis realizarea unor statistici complexe:

1

2

3

4

EXPO PLAST nu a fost numai o prezentare a tehnologiilor, dar si un excelent prilej pentru sesiuni informative.

Anul acesta am gandit un eveniment nou – Packaging Forum care a propus o abordare concreta si interactiva iar prin tematica sa – “Ambalajele din plastic in contact direct cu alimentele”– a oferit audientei o perspectiva cat mai ampla asupra noutatilor din domeniul ambalajelor. Forumul, organizat cu sprijinul PlasticsEurope Italia, a avut loc pe 9 septembrie in Sala Cupola , iar dl Marco Tincani (expert tehnic PlasticsEurope Italia) , in calitate de keynote speaker, a prezentat celor peste 40 de participanti informatii de un real interes dar si recomandari privind problemele cu care se confrunta producatorii autohtoni din sector.

De asemeni, conferintele Expo Plast au adus fata in fata specialistii timp de 4 zile, in cadrul a 10 prezentari, cu 10 speakeri ce au oferit peste 11 ore de informatii.

Vezi aici cum a fost EXPO PLAST 2015 in imagini

Va multumim si va asteptam la urmatoarea editie EXPO PLASTfooter
Related Articles

Back to top button