Ghiduri și SfaturiStiri

REYNAERS ALUMINIUM ofera sisteme speciale pentru ferestrele viitorului

Sistemele pentru ferestrele viitorului sunt definite de aspecte precum numeroase tipuri de deschideri, variante de design, nivele de izolare termica si flexibilitate pentru arhitecti si constructori.

Tocmai din acest motiv, sistemele clasice pentru ferestre si usi nu mai sunt suficiente pentru noile tendinte si cerinte din domeniul constructiilor. Se doreste rezistenta maxima in timp si eficienta energetic ridicata, iar aceste lucruri sunt garantate de sistemele inovative propuse de Reynaers. Avand in vedere faptul ca ferestrele si usile sunt o investitie pe termen lung, ideal este ca alegerea lor sa tina cont de performanta, durabilitate, confort si productivitate.

Masterline 8 – tehnologie noua pentru ferestre

Reynaers a lansat recent Masterline 8, un nou sistem pentru ferestre, care combina numeroase oportunitati de design cu performante termice la cel mai inalt nivel, etanseitate apa-aer-vant si procese de productie simplificate. Masterline8 este solutia potrivita pentru crearea deschiderilor de dimensiuni mari, folosind profile subtiri insa solide. Acest sistem inteligent si inovativ, respecta intocmai tendintele arhitecturale noi orientate catre design, luminozitate, sustenabilitate si performanta.

Masterline8 combina o gama larga de tipuri de deschidere si 3 variante de design: Functional, Deco si Renaissance. Este disponibil pe 3 nivele de izolare termica (standard, HI si HI+), toate intr-un singur sistem cu o adancime de 87 mm.

La Masterline 8 procesul de fabricatie de la prima schita pana la instalarea ferestrei a fost simplificat si astfel productivitatea crearii ferestrelor de aluminiu s-a imbunatatit.

Inovatii precum sudarea garniturii centrale si aplicarea simplificata a produselor complementare isi aduc aportul la fabricarea mai usoara si mai rapida a ferestrelor.

masterline8 ferestre

Masterline 8 – sisteme pentru usi de terase

Sistemul de usi pentru terasa Masterline 8, cu un prag de 20 mm combina in mod optim confortul si etanseitatea. Acestea pot fi usi simple sau duble, ambele cu deschidere atat spre interior cat si spre exterior. Pentru a echipa usile, pot fi utilizate diferite tipuri de feronerie.

Ca si in cazul sistemelor pentru ferestre Masterline, si cele pentru usi au 3 nivele de izolare si sunt realizate prin integrarea de noi materiale inteligente.

Variantele de design, fiecare cu propriul aspect distinctiv, fac ca Masterline8 sa fie potrivit pentru orice stil arhitectural.

masterline8 usi terase
Related Articles

Back to top button