Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiereStiri

Zgomotul ramane in interior. Obtine izolarea acustica perfecta cu panourile fonoabsorbante de la MARCEGAGLIA.

Panourile sandwich contribuie puternic la eficientizarea consumului de energie, fie ca vorbim de cladiri industriale sau comerciale, depozite sau centre sportive si sunt o optiune eficienta pentru fatade, acoperisuri, pereti de compartimentare sau plafoane. Dar ce faci cand, pe langa izolare termica, ai nevoie si de o foarte buna izolare fonica?

produse-pentru-cladiri-panouri-termoizolante-pereti-fonoabsorbante2 produse-pentru-cladiri-panouri-termoizolante-pereti-fonoabsorbante

Pentru structurile care necesita o izolare acustica ridicata, MARCEGAGLIA a dezvoltat o gama certificata de panouri sandwich. Panourile de perete din vata minerala bazaltica au proprietati fonoabsorbante si fonoizolante, fiind alcatuite din doua straturi de otel si avand interpus un strat izolator de vata minerala bazaltica de inalta densitate.

De 5 ani, Marcegaglia si-a propus sa furnizeze in Romania solutii eficiente din punct de vedere energetic, dar si estetic, iar gama de panouri termoizolante pe care le produce in fabrica din Timisoara cuprinde urmatoarele tipuri de panouri termoizolante pentru pereţi:

  • Panouri de perete din poliuretan
  • Panouri metalice cu fixare ascunsa
  • Panouri de perete din fibra de sticlă pentru uz agro-zootehnic
  • Panouri de perete din vata minerala bazaltica
  • Panouri de perete fonoabsorbante din vata minerala bazalticaRelated Articles

Back to top button