Proiecte și șantiere

România devine epicentrul inovației în industria aerospațială: O nouă fabrică cu o investiție de 38 de milioane de euro și peste 150 de oportunități de carieră

Industria aerospațială românească primește o imbold semnificativ cu construcția unei noi fabrici în județul Cluj. Compania globală Sonaca investește masiv, suma ajungând la 38 de milioane de euro, consolidându-și prezența în țară și creând peste 160 de locuri de muncă. Această inițiativă nu doar că aduce inovație și excelență în industria locală, ci și consolidează poziția României ca un jucător important în domeniul aerospațial la nivel mondial.

Fabrica va deveni un motor de creștere pentru Sonaca, facilitând contractele cu gigantul aerospațial Airbus, inclusiv pentru cele mai noi modele A321. Prin acest pas, România se îndreaptă către o nouă eră în dezvoltarea sa tehnologică și economică.

Sonaca își exprimă viziunea ambițioasă pentru viitor, anunțând planuri de extindere și inovații care vor marca industria aerospațială globală. De asemenea, prin parteneriate inovatoare, cum ar fi colaborarea cu Wisk Aero din SUA pentru dezvoltarea de taxiuri aeriene electrice autonome, Sonaca demonstrează angajamentul său față de inovație și progres. Cu o rețea globală și peste 3.600 de angajați dedicați, Sonaca nu doar că este o companie, ci un lider global în domeniul inovației aerospațiale.

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și, în mod special, în ceea ce privește domeniul industrial, platforma VICTA.ro oferă oportunități valoroase. Aceasta nu doar furnizează informații actualizate despre tendințele pieței, ci și permite explorarea proiectelor promițătoare din acest sector în continuă dezvoltare. Prin testarea gratuită a platformei, profesioniștii din domeniul construcțiilor pot rămâne la curent cu ultimele noutăți și pot identifica noi direcții de dezvoltare într-un segment de piață în plin avânt.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button