Stiri

Ruukki a ajuns la afaceri de 17 mil. euro in semestrul 1

marianpirvuRuukki a ajuns la afaceri de 17 mil. euro în semestrul întâi. „Pe piaţa internă comenzile au crescut, dar la export au scăzut“

Marian Pîrvu, business director al Ruukki: Comparativ cu perioada similară a anului anterior, Ruukki România a înregistrat pe piaţa internă o creştere a cifrei de afaceri de 10%

Sursa foto

Ruukki are o fabrică la Bolintin-Deal, lângă Bucureşti pe A1 inves­tiţie care a atras fonduri de peste 35 de milioane de euro şi care a devenit ulterior un hub de producţie european, aici fiind mutate în 2009 o parte din echipamentele fabricilor din Cehia şi Ungaria. 

Ruukki România, parte a furnizorului finlan­dez de soluţii metalice Ruukki Con­struction, a înre­gistrat în primul se­mestru o cifră de afaceri de 73,1 milioane de lei (16,6 milioane de euro), în scă­de­re cu 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pe fondul reducerii livrărilor pe pieţele externe.

„Comparativ cu perioada similară a anului anterior, Ruukki România a înre­gis­trat pe piaţa internă o creştere a cifrei de afa­ceri cu 10%. (…) Nu acelaşi lucru putem spune însă şi despre comenzile de structuri me­talice şi componente către pieţele externe, unde înregistrăm o scădere a valorii acestora“, spune Marian Pîrvu, business director al Ruukki pentru România, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

Sursa
Related Articles

Back to top button