Stiri

VULCAN VALUE CENTER, doar cateva zile pana la inaugurare

Cu aproximativ o saptamana inaintea deschiderii oficiale, lucrarile la Vulcan Value Center sunt pe ultima suta de metri, iar chiriasii isi pregatesc spatiile pentru inaugurare. Complexul urmeaza sa fie inaugurat pe 4 septembrie.
Parcul comercial din sud-vestul capitalei va avea o suprafata construita de 25.750 mp, dintre care aproximativ 25.000 mp de spatii comerciale, si peste 1.200 de locuri de parcare. In acest moment proiectul dezvoltat de fondul de investitii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) este 95% inchiriat.
„Sunt mandru ca New Europe Property Investments introduce prin acest proiect un nou concept de retail pe piata centrelor comerciale din Romania. Vulcan Value Center va deservi partea de sud-vest a capitalei si a fost gandit astfel incat sa poata satisface toate nevoile locuitorilor din zona. Sunt convins ca acest concept de parc comercial va avea succes in Bucuresti si va pune bazele unui nou model de shopping, care aduce produse extrem de diverse, de calitate, la preturi atractive si foarte aproape de casa.”, declara Tiberiu Smaranda, Director Executiv New Europe Property Investments.
In cadrul parcului vor deschide in total peste 50 de magazine, dintre care unitati mari de peste 800 mp cu deschidere direct spre parcare. Carrefour va deschide hypermarketul din cadrul parcului comercial pe o suprafata de 9.600 mp avand atasata o galerie comerciala de 2.500.
Lucrarile la Vulcan Value Center au inceput in februarie 2014. Odata cu deschiderea parcului comercial, fondul de investitii NEPI va ajunge la un portofoliu de aproximativ 330.000mp suprafata inchiriabila in centre comerciale. In prezent, NEPI gestioneaza in Romania centre comerciale precum Ploiesti Shopping City, City Park Constanta, Promenada Mall Braila, Galati Shopping City, Retail Park Auchan Pitesti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Brasov Strip Mall dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview Bucuresti si City Business Centre Timisoara. Pe 16 octombrie, NEPI va inaugura Shopping CityTargu Jiu, primul centru comercial de tip mall din judetul Gorj.

Un Value Center se adreseaza unui public cu venituri medii, satisfacand nevoile acestuia de a gasi toate produsele de care are nevoie intr-o singura destinatie. Un astfel de parc comercial reuneste ofertele mai multor tipuri de magazine, cu produse variate si de calitate, la preturi accesibile.

Sursa
Related Articles

Back to top button