Stiri

Schaeffler România își extinde capacitatea de producție cu încă o hală în Brașov

Schaeffler România, parte a grupului german Schaeffler, va inaugura o nouă hală de producție anul acesta la Brașov. În prezent, compania deține 5 unități de producție și campusul de R&D, format din centrul de inginerie şi centrul de testare.

sursă: bizbrasov.ro

Schaeffler România produce în fabrica din localitatea Cristian, la 13 km de municipiul Braşov, componente de tehnică liniară pentru indus­tria de maşini-unelte, com­ponente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale. Activitatea companiei este direcționată pe două sectoare principale- industrie și automotive, compania furnizînd piese pentru toţi marii producători din industria auto şi din domeniul energiei eoliene.

„Pentru anul 2021 ne propunem să inaugurăm o nouă hală de producţie, care era planificată de ceva timp. Proiectele importante au rămas conform planurilor, astfel suntem bucuroşi că vom putea continua strategia noastră de dezvoltare pe plan local. Desigur, toate acestea se întâmplă luând în calcul că trebuie să rămânem flexibili şi să ne ajustăm capacităţile în funcţie de noile cerinţe din piaţă, atât în sectorul automotive, cât şi în industrie’’, au declarat pentru ZF Transilvania ofi­cialii Schaeffler România.

În 2020 compania a raportat un total de 5000 de angajați și o cifră de afaceri de 2,6 miliarde lei, în creştere cu 1,67% faţă de anul anterior (2,55 miliarde lei). De asemenea, în anul 2019 Schaeffler România a inaugurat un nou centru de testare la Brașov. Acesta ocupă o suprafață de 8000 mp şi dispune de 10 celule de testare.

Related Articles

Back to top button