Proiecte și șantiereStiri

Se cauta acum subantreprenori pentru o investitie industriala de 40 de milioane de euro

Judetul Hunedoara va gazdui o noua investitie industriala cu o suprafata construita de 45.000 de mp. Acest proiect se inscrie in portofoliu de lucrari de referinta a unui binecunoscut antreprenor general timisoarean care activeaza in dezvoltarea si executia de proiecte industriale in Romania. Acesta si-a pus amprenta in implementarea a cel putin 7 proiecte industriale majore doar in ultimul an.

Conform asistentei virtuale de vânzare la șantiere VICTA, am identificat un nou proiect in care antreprenorul general este implicat si pentru care lucrarile au demarat la partea de infrastructura la inceputul anului 2019. Centrul logistic va fi dispus pe o suprafata construita de 45 000 de mp, aproximativ jumatate din suprafata urmand a fi ocupata de centrul regional Carrefour. Cealalta jumatate va fi ocupata de edificarea unor hale de depozitare pe care dezvoltatorul le va inchiria companiilor doritoare.

Halele de depozitare vor fi proiectate pe un sistem constructiv din prefabricate de beton armat, inchideri din panouri sandwich termoizolante anvelopa si invelitoare si platforme reprezentate de pardoseli din beton elicopterizat cu strat de uzura din quartz.

Constructorul implicat in proiect este deschis la colaborari pentru pachetele de lucrari, subantreprize pe segmentele de structura, anvelopare, instalatii electrice, sanitare, HVAC, PSI, pardoseli industriale din beton elicopterizat, cu materiale de constructie aferente.

Esti interesat sa ofertezi acest proiect, Victa iti poate pune toate aceste informatii la dispozitiie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button