Stiri

Se cauta antreprenor pentru o ferma eco

Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, in judetul Arges se va derula un proiect de infintare lant integrat gaini oua consum: ferma eco, econditonare, comercializare pe un teren de 56.339 mp.

Sunt asteptate oferte pentru antrepriza pentru investitia care cuprinde: 4 hale P, cladire micro-fnc P, depozit conditionat si magazin, statie sortare marcare oua si filtru sanitar P+1E, platforma dejectii, gospodarie de apa, fosa septica, post de transformare, dezinfector rutier si imprejmuire.

Potrivit asistentei de vanzari VICTA, proiectul in valoare de 4.979,875 lei, va avea suprafata construita desfasurata de 3762 mp, iar sistemul constructiv va fi din structura metalica, zidarie din BCA si inchideri din panouri sandwich, polistiren Austrotherm, vopsea lavabila Policolor, acoperis din panouri sandwich.

De asemenea, spatiile vor fi dotate cu aparate de aer conditionat, sistem de detectie incendiu, generator si fosa septica.

Grabeste-te! Ofertele pentru antrepriza se depun pana la data de 30.07.2019.

Tu poti sa fii primul care oferteaza la acest santier! Solicita acum un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere. Sursa proiectului: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button