Stiri

Cum a rezolvat Palas Iași problema parcării fără a altera arhitectura orașului? Parcometre KADRA

Ansamblul Urbanistic Palas Iași a optat pentru Parcometre KADRA în vederea gestionării rapide și eficiente a traficului și a oferi clienților o experință plăcută și confortabilă la shopping.

Palas Iași este situat în centrul istoric al orașului, în apropierea Palatului Culturii, și reprezintă un veritabil “oraș în inima orașului”, întrucât include, deopotrivă, shopping mall, shopping street, săli de evenimente, hotel de 4*, clădiri de birouri clasa A, parcare subterană cu aproximativ 2.500 locuri, parc și spații verzi, toate pe o suprafață construită de peste 270.000 mp.

De ce au optat inginerii KADRA pentru parcometre în loc de echipamente de parcare Off Street?

Fiind situat în kilometrul zero al orașului, într-o zonă cu o arhitectură superbă, Palas Iași avea nevoie de o soluție de management al parcării elegante, care să respecte aerul istoric al zonei, dar, în același timp, să gestioneze eficient fluxul auto.

Astfel, inginerii KADRA au recomandat montarea de parcometre, în loc de echipamente de parcare off-street. În acest fel, parcarea în regim de plată la parcomat nu va altera arhitectura orașului și este o modalitate extrem de intuitivă și ușor de folosit de către clienții Palas Iași.

Care sunt avantajele imediate ale Palas Iași în urma montării parcometrelor KADRA?

Fiind stații de plată a taxei de parcare fără operator, parcometrele KADRA sunt foarte ușor de administrat. Acestea calculează timpul de staționare aferent sumei achitate de client, în baza tarifului aplicabil la momentul plății, afișează pe ecran informațiile necesare clientului, încasează contravaloarea tichetului și eliberează un tichet pe care este imprimat sfârșitul perioadei de valabilitate.

Un alt avantaj major al managementului automat al parcării cu plată prin intermediul parcometrelor KADRA îl reprezintă faptul că necesită o investiție minimă.

O inovație pe care parcometrele KADRA o aduc în piață o reprezintă faptul că pot fi alimentate cu panou solar. Parcometrele KADRA de la Palas Iași nu sunt alimentate cu panou solar, însă, inginerii KADRA pot realiza un astfel de sistem de alimentare, care ajută beneficiarul să poată reduce consumul de energie electrică.

Mai multe informații despre parcometele KADRA puteți citi aici!
Related Articles

Back to top button