Ghiduri și Sfaturi

KEMPPI MASTERTIG noul maestru maestru al sudării iese cu totul din tipar

Noul maestru al sudării TIG cu curent alternativ și curent continuu, MasterTig stabilește noi standarde de calitate a sudurii, aplicabilitate și eficiență energetică. Proiectată pentru grupuri de utilizatori profesioniști, familia de produse MasterTig oferă diverse variante de putere în cadrul modelelor de 230A, 300A, 400A* și 500A*, cu specificații impresionante privind dimensiunea și greutatea.

Filozofia designului modular permite alegerea celor mai potrivite specificații pentru necesitățile utilizatorilor, inclusiv panouri de comandă alternative, telecomenzi wireless și opțiuni de cărucior de transport. Stilat, practic și robust, MasterTig absoarbe loviturile și atenuează impactul lucrărilor zilnice de sudare. Ușor și compact, MasterTig este realizat din plastic dur turnat prin injecție și prezintă structuri de protecție cu punte de impact, devenind astfel partenerul dvs. de nădejde pentru utilizare în atelier și pe șantier.

SETĂRI CU 60% MAI RAPIDE
Sistemul Weld Assist dirijează pentru o setare optimă. Aparatul trebuie informat ce se intenționează să se sudeze, iar acesta va seta parametrii corespunzători pentru o sudare ușoară și productivă.

VITEZĂ DE SUDARE CU 30% MAI MARE
Funcția Double Pulse accelerează viteza de deplasare în aplicații cu curent continuu și reduce cu 20% absorbția de căldură. Sudare mai rapidă și deformare redusă a materialelor.

NIVELURI DE ZGOMOT CU 20% MAI MICI
MasterTig reduce nivelurile de zgomot comparativ cu principalii concurenți în aplicațiile de sudură ACDC, permițându-le utilizatorilor să se concentreze în liniște asupra calității.

PERSONALIZARE
Poate fi încarcată sigla firmei sau imaginea favorită favorită pentru a personaliza economizorul de ecran al MasterTig.

DESIGN MODULAR
Pot fi alese dintr-o gamă largă de modele de putere, interfețe cu utilizatorul alternative, opțiuni de telecomandă, cărucioare de transport și pistolete, astfel încât aparatul să se plieze perfect pe necesitățile utilizatorului.

PUNTE DE IMPACT
MasterTig este proiectat și construit din materiale plastice reciclabile, puternice și cu capacitate de absorbție de energie, integrând structuri tip punte de impact care protejează mai eficient sursa de energie împotriva
loviturilor zilnice inerente lucrărilor de sudură.

PIVOT SAFE
Unitățile de transport MasterTig prezintă funcția de încărcare a buteliei de la nivelul solului, fără să mai fie necesar să ridicați o greutate mare. Unitatea de transport P45MT integrează o placă de butelie pivotantă inovatoare, care permite încărcarea buteliei de gaz în condiții de siguranță.

PANOURI DE COMANDĂ UI
Alegeți fie panouri de comandă cu butoane tradiționale, fie sistemul de comandă cu TFT color de 7 inch care permite setarea ușoară, rapidă și precisă a parametrilor.
Protejat printr-un blindaj tip scut de 3 mm, panoul de afișare TFT de 7 inch
rezistă la impact și la zgârieturi.

WELD ASSIST
Setați aparatul prima dată și de fiecare dată cu Weld Assist. Urmați pașii simpli de pe ecran, selectând materialul, grosimea, tipul de îmbinare și poziția, iar Weld Assist va seta cei mai buni parametri, dirijând sudorul astfel încât să obțină o sudură precisă și productivă. Weld Assist oferă, de asemenea, recomandări pentru dimensiunea electrodului, sârma de umplere, debitul de gaz, tipul de șanț, profilul de trecere și viteza de deplasare. Perfect pentru crearea pWPS.

AUTOCOOL
Răcirea dinamică cu gaz și apă asigură controlul optim al temperaturii și eficiența puterii. În funcție de nivelul puterii de sudare și de durată, ventilatoarele de răcire ale sursei de alimentare moderează fluxul de aer și timpul de rulare a motorului răcitorului între 15 secunde și 4 minute, reducând consumul de energie electrică și nivelurile de zgomot localizate.

BLUETOOTH
Magia telecomenzii fără fir. Anulați reparațiile cablurilor aflate la distanță și îmbunătățiți siguranța lucrului pe șantier utilizând telecomenzile wireless cu Bluetooth. Selectați modulul manual sau cu pedală și, în funcție de șantier, bucurați-vă de controlul puterii fără fir de la o distanță cuprinsă între 15 și 100 de metri. Pur și simplu, simplifică viața.

DOUBLE PULSE
Double Pulse combină ciclurile de impuls alternative pentru o viteză de sudare cu 30% mai mare și o absorbție de căldură redusă cu 20%. Reducând gradul de deformare și costurile sudurii, funcția
Double Pulse este ideală pentru aplicații de sudare manuală și mecanizată în curent continuu, asigurând totodată suduri cu aspect excepțional.

iTEC
ITEC este tehnologia de aprindere proiectată pentru pornirea fiabilă a arcului. Fiind utilă îndeosebi cu extensii lungi de pistolet pentru sudare pe șantier sau în aplicații cu materiale subțiri și precise și curent redus, puteți seta energia variabilă a forței scânteilor.
Related Articles

Back to top button