Proiecte și șantiereStiri

Se cauta servicii de antrepriza generala pentru un proiect industrial de peste 264 mil RON

Proiectele investitionale in sfera dezvoltarilor pe segmentul industrial releva pentru primul trimestru al anului 2019 o crestere exponentiala comparativ cu acelasi segment temporal al anului trecut. In contextul economic actual, multi antreprenori au perceput piata de nisa ca fiind una ofertanta in aceasta perioada, de aici si numarul in crestere de proiecte industriale in faza de concept (proiectare si avizare).

In acelasi timp, dezvoltatori cu traditie in segmentele de locuinte si birouri se pregatesc sa implementeze proiecte cu standare inalte de calitate si in zona de parcuri industriale. Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, in judetul Prahova se pregateste dezvoltarea unui nou proiect industrial de anvergura cu o valoare estimata la peste 264 mil RON. Proiectul a prins deja contur fiind intocmite documentatiile necesare in vederea avansarii catre fazele finale de obtinere a avizelor si acordurilor. Dezvoltatorul se afla in faza de selectie a colaboratorilor in ceea ce priveste executia lucrarilor si este interesat sa initieze discutii pentru serviciile de antrepriza generala cu constructori cu experienta dovedita in managementul proiectelor de anvergura pe segmentul industrial.

Primele lucrari in cadrul sitului industrial se estimeaza ca vor incepe pentru prima faza a investitiei in cea de-a doua jumatate a lui 2019. Parcul logistic va fi implementat in mai multe faze succesive, in prima faza urmand sa fie edificate 2 hale de depozitare de 125 000 de mp cumulate, (site A – 86 450 de mp, site B – 59 850) pe structura din prefabricate de beton, inchideri tip pereti termoizolanti din panouri sandwich (anvelopa si invelitoare), pardoseli elicopterizate cu strat uzura quartz si alte variante. De asemenea, se va edfica si o cladire de birouri din containere special concepute pentru a se plia conceptului de arhitectura adoptat.

Acest proiect face parte dintr-un total de 343 de santiere identificate in 2019 in zona de sud a tarii, desfasurate pe o suprafata totala estimata de peste 1 120 000 mp.

Vrei sa afli toate proiectele de acest tip? Solicita un demo gratuit la VICTA
Related Articles

Back to top button