Stiri

Un mare retailer isi construieste un nou parc comercial

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un nou proiect  de anvergura, este vorba despre o reprezentanta Altex. Beneficiarul a achizitionat o parte din terenul detinut de Kaufland pe strada Corvinilor si va ridica un centru comercial; primul cu produse electronice si electrocasnice din municipiul Satu Mare. Este vorba despre un teren de 9.185 metri patrati. Initial, terenul trebuia sa gazduiasca complexul comercial al celor de la Kaufland.

Proiectul presupune edificarea unei cladiri cu destinatie comerciala, care sa asigure conditii pentru functionarea unui magazin de produse electronice si electrocasnice, cu depozit si anexe, din reteaua Altex si a altor trei spatii pentru magazine de produse nealimentare (confectii, incaltaminte), cu parcare 100 locuri, accese rutiere și pietonale, totem semnal 20M.

Structura functionala a magazinului va fi in acord cu standardul de amenajare al utilizatorului si va cuprinde o sala de vanzare dotata cu mobilier specific, utilitati si grup sanitar.

Spatiul comercial va fi prevazut cu usi de evacuare in caz de pericol si se va dota cu instalatii si sisteme de prevenire si detectie a incendiilor.

Pentru finisaje se vor folosi materiale de calitate superioara: tamplarie de aluminiu cu geam termopan, panouri de inchidere multistrat, pardoseli gresie ceramica, mocheta, parchet, placaje compozite pe baza de lemn si aluminiu, plafoane false modulare sau continue pe baza de gips carton.

Planul de realizare prevede un interval de maximum 8 luni pentru lucrarile de construire si 2 luni pentru lucrarile de mobilare si dotare comerciala. La finalizarea acestor lucrari obiectivul este in intreginme terminat si nu mai necesita alte lucrari de refacere sau adaptare a amplasamentului. La ora actuala lucrarile avanseaza rapid la viitoarea investitie.

Esti interesat sa descoperi toate proiectele de acest tip? VICTA iti poate pune toate aceste informatii la dispozitie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button