Proiecte și șantiere

Se construieste o noua fabrica de scaune si canapele in Satu Mare

O noua fabrica de scaune si canapele urmeaza sa fie construita in Satu Mare, pe strada Aurel Vlaicu. Dezbaterea publica cu privire la Planul Urbanistic Zonal (PUZ) va avea loc in data de 22 ianuarie, de la ora 12.00, la sediul Primăriei Satu Mare.

Pe terenul situat în zona de nord a intravilanului municipiului Satu Mare, pe o suprafata totală de 15.000,00 mp, Design For Life SRL intenționeaza realizarea unei fabrici de scaune si canapele, se arata in intentia de elaborare a PUZ-ului.

Potrivit documentului este vorba despre doua parcele, din care una, in suprafata de 12.960 de mp  se afla in proprietatea firmei constructoare, iar cealalta, de 2.040 de mp, urmeaza sa fie cumparata de Design For Life SRL.
Sursa articol: satmareanul.net

Harta santierelor industriale identificate in ultimele 12 luni in Romania

Judetul Bihor, care se invecineaza cu Satu Mare este lider detasat in ceea ce priveste numarul de proiecte industriale anuntate in ultimele 12 luni. Victa.ro, noua asistenta de vanzari dezvoltata de IBC Focus, iti poate oferi lista cu datele de contact de la toate aceste proiecte. Solicita un demo live GRATUIT.

 
Related Articles

Back to top button