Proiecte și șantiere

Servicii de subantrepriză solicitate la o nouă fabrică din Arad

Fabrica de prefabricate beton, imobil administrativ și depozitare agregate, situată în județul Arad, se află în stadiul de construcție și se întinde pe o suprafață de 6800 mp. Valoarea investiției atinge suma estimată de 8,16 milioane RON.

Beneficiarul proiectului menționează că este interesat de oferte de preț pentru subantrepriză: instalații electrice (curenți tari – curenți slabi: turnicheți, sisteme de acces, sistem de supraveghere, etc), instalații sanitare, instalații gaze, finisaje și amenajări interioare.

Mai mult, în ultima lună echipa IBC Focus a monitorizat 557 proiecte industriale la nivel național. Potrivit informațiilor generate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, cele mai multe astfel de lucrări provin din județele Bihor (63 proiecte) și Ilfov (43 proiecte).

În materie de subdomenii, cele mai multe proiecte sunt spații și parcuri logistice (296). De asemenea, au fost identificate și 178 unități de producție, 63 proiecte de tip zoo/bio tehnie, 46 ateliere/spații de reciclare și 83 spălătorii auto.

Related Articles

Back to top button