Stiri

SIBIU: A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, a închiriat un depozit de 9.000 mp în CTPark Sibiu

Compania A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, a închiriat un depozit de 9.000 de metri pătraţi în proiectul CTPark Sibiu situat în zona de vest a oraşului. Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, conform constructiibursa.ro.

constructiibursa.ro

Acesta va fi cel de-al doilea mare hub de distribuţie al A&D Pharma, după cel din Bucureşti, care are în prezent o suprafaţă de peste 27.000 de metri pătraţi. Prin poziţionarea în proximitatea Centurii şi a Autostrăzii Sibiu – Arad, noul depozit va facilita procesul de aprovizionare atât a farmaciilor din centrul şi vestul ţării, cât şi distribuţia comenzilor online, linie de business aflată în plină dezvoltare pentru grupul Dr. Max.

Cushman & Wakefield Echinox (CWE) a oferit suport pentru A&D Pharma în analiza opţiunilor şi în alegerea soluţiei care să corespundă cerinţelor. Rodica Târcavu, Partner, Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: “Depozitul închiriat va avea temperatura controlată integral pentru stocarea riguroasă a diferitelor tipuri de medicamente, conform reglementărilor în vigoare. Standardele înalte de calitate ale construcţiei ce contribuie la eficientizarea consumului de utilităţi, precum şi flexibiliatea şi disponibilitatea dezvoltatorului CTP de a implementa cerinţele minuţioase ale companiei, au contribuit la crearea unei colaborări de succes între cele două companii. Suntem onoraţi să ne aducem contribuţia la consolidarea acestui parteneriat între doi lideri de piaţă”.

CTP are un portofoliu generos de parcuri logistice şi industriale în România, cu o suprafaţă care ajunge la peste 1,5 milioane metri pătraţi, din care 1,3 milioane metri pătraţi concentraţi în Bucureşti. CTPark Sibiu este un proiect strategic poziţionat, început în anul 2019, cu o suprafaţă construită de 20,000 metri pătraţi reprezentată de 2 clădiri distincte, având potenţial de dezvoltare de peste 100.000 metri pătraţi.

Sorin David, Director Logistic Naţional, A&D Pharma, a declarat: “Sănătatea pacienţilor este prioritară pentru noi, iar în industria pharma normele legislative trebuie respectate cu stricteţe, de aceea în acest proces a jucat un rol cheie agenţia de real estate. Cushman & Wakefield Echinox Agency s-a dovedit a fi o echipă profesionistă, care a înţeles cerinţele noastre particulare şi ne-a oferit soluţia de depozitare care respectă standardele de bună practică în distribuţie. Acest nou depozit va facilita cu succes procesul de aprovizionare al farmaciilor din regiune şi reprezintă un pas important în consolidarea business-ului nostru”.

Related Articles

Back to top button