FurnizoriSoftware

Soluții pentru comunicații de date în funcție de segmente industriale

Procesele industriale moderne sunt caracterizate de un înalt nivel de automatizare.

Numărul din ce în ce mai mare de senzori răspândiţi în câmp asigură un control din ce în ce mai performant. Procesele tehnologice sunt atent urmărite astfel încât să se atingă parametrii cât mai aproape de optim. Pe măsura trecerii timpului se constată că o influenţa mică a unui factor necontrolat poate face diferenţa de calitate între două produse similare, evident cu influenţarea rezultatelor economice.

Găsirea soluției potrivite poate să consume foarte mult timp, însă, cu ajutorul configuratoarelor și specialiștilor LAPP, procesul de selectare este ușurat. Pe website-ul nostru, www.lapp.ro, secțiunea Industrial Communication am alocat resurse pentru prezentarea produselor nostre și integrarea lor în aplicațiile dumneavoastră, în funcție de segmente industriale sau protocoale.

De la industria auto până la alimentară sau intralogistică, fiecare domeniu are propriile cerințe specifice. Explorați domeniile în care sunt utilizate produsele noastre care garantează soluții de conectare fără intrerupere, personalizat proiectului dumneavoastră.

Vorbind despre un mediu în care mișcările pot fi repetitive sau mediul cu agresiune chimică sau mecanică, cablurile nu trebuie să fie deteriorate. Cu alte cuvinte, selectarea lor trebuie să țină cont de toți factorii care pot influența.

Expertiza și serizitatea LAPP oferă siguranța unor soluții SMART, testate și certificate internațional. Vezi soluțiile noastre în funcție de aplicații și segmente industriale!
Related Articles

Back to top button