Furnizori

Soluțiile Algeco pentru sectorul medical, în lupta împotriva Covid-19

În pandemia de coronavirus, Algeco s-a dovedit a fi un partener de bază al sectorului medical. Așa cum am demonstrat în ultimul an și jumătate, avem posibilitatea de a oferi soluții flexibile, rapide și complet adaptate pentru toate tipurile de instituții medicale care necesită spații pentru a deservi un aflux mare de pacienți sau pentru a oferi servicii de testare sau vaccinare.

Facilitățile noastre se caracterizează prin flexibilitate maximă și concepte complete de igienă și siguranță. Unitățile modulare de la Algeco reprezintă o soluție modernă, eficientă și practică pentru lipsa de spațiu în toate tipurile de centre de sănătate, precum și pentru a evita aglomerația și alte probleme similare.

Iată o parte din dotările ce pot fi incluse în oferta Algeco: podea acoperită cu linoleum, înălțime interioară a incintelor de 2,5 m, unități dotate cu instalație electrică (sistem de iluminat, convector electric, sistem de aer condiționat), precum și spații sanitare cu dotare completă.

Pe lângă soluțiile care ajută la distanțarea socială, Algeco oferă și o serie de servicii care pot ajuta în contextul crizei actuale, precum dozator cu dezinfectant, panou separator din plexiglas, aparat de aer condiționat cu ionizare etc.

Mai mult, unitățile Algeco pot fi livrate la cheie, dotate cu mobilier standard și cu o serie întreagă de servicii suplimentare, astfel încât actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Scopul Algeco este de a ajuta clienții să găsească soluția potrivită de spațiu, indiferent de cerințele lor. Suntem flexibili și ne adaptăm ușor pentru a putea oferi soluții de spațiu suplimentar oriunde criza Covid-19 impune acest lucru.

Mai multe detalii pe: https://www.algeco.ro/containerele-algeco-solutii-pentru-spitale-temporare
Related Articles

Back to top button