Ghiduri și SfaturiRecomandate

Soluțiile Algeco pentru spitale temporare

În această perioadă de pandemie când spitalele devin neîncăpătoare, Algeco poate furniza la cerere soluții rapide și complexe care pot servi drept spitale temporare sau chiar spitale mobile.

Situațiile de urgență cer măsuri imediate, iar containerele Algeco gândite special pentru sectorul medical oferă personalului sanitar un mediu de lucru propice în vederea desfășurării activității, iar pacienților un grad optim de confort.

Construcțiile modulare din containere se pot configura astfel încât să respecte protocoalele interne, oferind spații special dedicate pentru fiecare sector de activitate, precum recepție, săli de așteptare, săli de examinare, cameră de ugență sau chiar laboratoare.

Soluții Algeco 360° pentru servicii medicale complexe

Spațiul pe care echipa Algeco îl poate configura din containere poate fi complet mobilat și utilat, iar utilizatorul poate beneficia de servicii precum: livrare apă, servicii printare, pichet PSI, etc.

Un punct forte al soluțiilor modulare Algeco îl reprezintă flexibilitatea și rapiditatea livrării și instalării spațiului la cheie.

Care sunt elementele componente ale acestor soluții?

  • Cele trei game de mobilier economy, comfort și premium: paturi, scaune, dulapuri de depozitare etc
  • Grupuri sanitare complet utilate și echipate (dispensere, servicii curățenie)
  • Alte soluții care pot eficientiza spațiile: generator curent, aer condiționat, sistem de alarmă incendiu etc

Închirierea spațiilor modulare livrate de Algeco reprezintă cea mai rapidă și eficientă soluție pentru extinderea spitalelor. Dotarea integrală a containerelor la cheie face posibilă utilizarea acestora din prima zi de recepție.

Serviciile 360° furnizate asigură un pachet complex și complet de avantaje pentru utilizatorul final indiferent de domeniul în care acesta își desfășoară activitatea.
Related Articles

Back to top button