Stiri

Stiai ca 1 din 3 constructori de top face hale industriale?

34% din lucrarile celor mai puternici 100 de antreprenori generali din acest an au fost  santiere industriale.

Stiai ca domeniul industrial este cel de-al doilea domeniu de activitate dupa cel de utilitati ca si preferinta a celor mai puternici constructori din tara?

Te-ar ajuta sa stii ce alte tipuri de lucrari prefera acesti 100 Antreprenori? Cine sunt cei mai mari 100 de constructori din Romania? Cate santiere are fiecare in lucru?

Top 100 Antreprenori generali este singurul anuar care iti ofera raspuns la toate aceste intrebari. Tot aici gasesti si 3 secrete pe care orice firma trebuie sa le stieo data pe an:

1. Strategia invingatoare porneste de la predictii reale. Iar predictiile din fiecare editie de pana acum a Top 100 Antreprenori generali s-au dovedit reale. Cum va fi cu adevarat anul viitor in constructii?
2. Cine sunt cei care controleaza singuri o treime din piata, lucrarile lor, cifrele si evolutia lor in 2013 – 2014.
3. Analiza pietei constructiilor bazata pe interviuri valoroase cu constructorii de top si analiza rigurorasa a firmelor din constructii.

Afla acum imaginea reala despre piata din anuarul Top 100 Antreprenori generali.
Click aici pentru mai multe detalii sau completeaza formularul de mai jos.

Vezi mai jos cum poti achizitiona anuarul celor mai puternici 100 de antreprenori generali din Romania:

IBC Focus a lansat pentru al patrulea an consecutiv prestigiosul anuar privind performanta celor mai influente companii de antrepriza generala in constructii.

Cum poate profita firma ta de acest anuar?

Achizitionezi TOP 100 Antreprenori Generali si vei avea pe biroul tau nu doar lista cu cele mai puternice 100 de companii… dar vei avea analize si previziuni ale acestora. Este o analiza a pietei pe care nici un specialist in constructii nu are voie sa o rateze. Click aici pentru a afla cum poti achizitiona acest studiu.

Primii 100 de antreprenori generali detin peste 15% din piata constructiilor din Romania. In acelasi timp, in Romania sunt inregistrate cca. 62.000 de firme cu codul CAEN constructii.

In prezent cei 100 de Antreprenori Generali au in derulare peste 460 santiere de mari dimensiuni..
Related Articles

Back to top button