Ghiduri și Sfaturi

Acum castigi timp si bani cu usile industriale rapide Angel Mir

O usa rapida este usa flexibilă si ușoară, proiectata pentru uz industrial intensiv.

Datorită vitezei sale foarte rapide de acțiune, reduce curentii de aer și pierderea de temperatura și face ca traficul sa fie mai usor, mai eficient.

Îmbunătățirea condițiilor de muncă și de scadere a pierderilor de energie face din aceste uși o investiție care se amortizeaza intr-un timp scurt.

O ușă industrială este deschisa aproximativ de 200-400 ori pe zi. O usa rigida automată, fie secționala, batanta sau de orice alt tip, cu o dimensiune de aproximativ 4.000 mm. x 4.000 mm. are un timp de manevră  de deschidere aproximativ 10 secunde și închiderea de aproximativ 60 secunde. Din acest motiv, minim 200 activări este rezultatul a mai mult de trei ore zilnic cu ușa deschisă.

Același calcul aplicat la o ușă rapida, cu o viteză de actionare  de 1 m / s. și o pauză de 7 secunde (ușa deschisă timp de aproximativ 15 secunde) ne dă o diferență de acțiune, de 45 secunde: mai mult de 2,5 ore zilnic cu ușa închisă!

Acest lucru înseamnă 2,5 ore zilnice de energie salvate și o îmbunătățire semnificativă a productivității, deoarece timpul de așteptare pentru deschiderea ușii este redus de cinci ori.

Ușile cu deschidere rapida pot fi clasificate în două mari grupe: cu un sistem de pliere al cortinei din pvc sus (Instant-Pass și Grand-Pass), sau cu rularea cortinei din pvc pe un ax (Instant-Roll, Mir-Flex, Agro-Roll, etc)

Atent Concept ofera toata gama de usi rapide Angel Mir, in variante Basic, Eco sau Inox, adaptate celor mai diversificate cerinte: usi rapide ermetice pentru camere curate, frigorifice, usi rezistente la coroziune, praf si vopsea in variante cu structura inox sau otel si cortine pvc specifice pentru toate domeniile industriale (farmaceutic, chimic, medical, alimentar, agricultura, transport, auto).

 

  1. Angel Mir Instant Pass

Usa rapida pentru exterior, rezistenta la intemperii, pentru intrari expuse frecvent schimbarii curentilor de aer si vantului.

 

  1. Angel Mir Mir Flex

Usa rapida pentru interior, pentru separarea zonelor diferite cu presiuni moderate ale aerului. Sistem Auto-Tracking – revenirea cortinei pvc in ghidaje

 

  1. Angel Mir Hermetic Roll

Solutia pentru camere curate, pentru evitarea pierderilor din incaperile cu presiunea aerului controlata.

  1. Angel Mir Instant Pass ISO

Usile Angel Mir Instant Pass ISO destinate camerelor frigorifice, usi cu rezistenta ridicata la temperaturi scăzute.

 

ATENT CONCEPT  ofera  solutii  complete  pentru realizarea  rampelor  de  încarcare,  usilor  industriale  sectionale sau rapide si a diferitelor tipuri de usi cu caracteristici speciale – rezistente la foc sau fonoizolante, usi ermetice pentru camere curate sau frigorifice.

 

DOMENII DE UTILIZARE: industria alimentara, centre comerciale, depozite, camere frigorifice, industria farmaceutica, spitale, camere curate, industria chimica, laboratoare, industria auto (dealeri-showroom, ateliere,  service-uri, spalatorii, parcuri industriale, logistica-transport, garaje si parcari), agricultura, silozuri, fabrici si alte unitati de productie din orice domeniu, cultura (cladiri teatru, cinema, opera) sau alte aplicatii speciale cu cerinte specifice.

 

ATENT  CONCEPT asigura consultanta în alegerea solutiilor optime, proiectare pentru aplicatii specifice, productie sau achizitie componente, montaj si întretinere. Proiectele si produsele sunt adaptate cerintelor, respecta întotdeauna pretentiile clientilor si totodata normele în vigoare.
Related Articles

Back to top button