Stiri

Stivex 2012 – doar o saptamana pana la marea deschidere

2012, expozitia de stivuitoare, sisteme de rafturi si accesorii se pregateste de start. Pe 11 Octombrie, Romaero Baneasa va gazdui primul eveniment organizat in Romania si dedicat pietei de interlogistica din Europa.

La eveniment vor lua parte 25 de companii care isi vor prezenta ultimele noutati. Stivuitoare electrice, motostivuitoare, incarcatoare frontale, platforme pentru acces si lucru la inaltime, sisteme de rafturi, mobilier, pardoseli industriale si accesorii din domeniu vor fi prezentate pe o suprafata de aproximativ 3000 de mp.

“Invitatii au ocazia unica de a vizualiza si testa pe loc cele mai noi utilaje STILL, pachetele integrate de softuri, dar si de a interactiona in mod direct cu personalul specializat si de a primi informatii despre fluxurile de materiale, idei pentru aplicatiile intralogistice, achizitii dar si despre serviciile de intretinere a utilajelor in conditii optime si de siguranta pentru utilizatori”, a declarat Mihaela Ianole, specialist Marketing & Service Contracts la Still Romania.
Expozantii au pregatit surprize pentru vizitatori, dar si prezentari de tehnologii de ultima ora, oferte speciale si echipamente lansate in 2012.

STILL va prezenta mai multe echipamente tehnologia viitorului se impleteste cu solicitarile actuale ale clientilor. Este vorba despre RX70 – bazat pe tehnologia hibrida. Deasemenea prezenta CUBE XX va fi o adevarata surpriza pentru specialisti”, a mai declarat Mihaela Ianole.

Toti cei care doresc sa participe la singurul eveniment din Romania dedicat pietei de interlogistica, sunt asteptati la Romaero Baneasa, incepand de joi 11 Octombrie si pana duminica 14 Octombrie. Pretul unui bilet este de 10 Ron, dar cei interesati pot descarca invitatii gratuite de pe siteul oficial al evenimentului, www.stivex.ro.

Parteneri eveniment: Hotel Caro, Universal Solution, Phoenix Media, Masini si Utilaje, Intermodal&Logistic, Smart Worker, 100% Construct, Tranzit, RBT Transporter, Cargo&Bus, Ziua Cargo, Info Constructii, E-fin, IBC Focus, InfoHale, Pro Idea, E-build, Bursa Constructiilor, Easy Engineering.
Related Articles

Back to top button