Stiri

Stivex 2012 – succesul de care avea nevoie piata de intralogistica

Expozitie de stivuitoare, sisteme de rafturi si accesorii in domeniu, a luat sfarsit duminica, 14 octombrie, dupa 4 zile in care vizitatorii au putut admira la Romaero Baneasa, ultimele noutati in materie de intralogistica.

Incepand de joi 11 octombrie si pana duminica 14 octombrie, peste 1000 de specialisti in domeniu au calcat pragul Stivex si au putut beneficia de cele mai bune oferte in materie de solutii de gestionarea sau depozitarea marfurilor.

Dispus pe o suprafata de 4000 de mp, evenimentul a reunit principalii jucatori din piata romaneasca de intralogistica. Toyota Handling Material, Still, Cat, Cemps, Wylze si multi altii au impresionat publicul prin demonstratii spectaculoase ale echipamentelor, dar si a tehnologiilor.

Stivex 2012 a fost o premiera in piata de intralogistica din Romania, fiind primul eveniment de la noi dedicat acestei nise. Tocmai de accea a fost salutat cu entuziasm, atat de catre cei care ofera solutii de intralogistica, cat si de catre cei care au nevoie de aceste servicii.

Stivex 2012 este un eveniment anual, iar pentru 2013 pregateste si mai multe surpize.
“Ne bucuram acum, la incheierea evenimentului, sa descoperim ca Stivex 2012 a fost un succes in piata de intralogistica. In momentul in care am inceput demersurile pentru a organiza acest eveniment unic in Romania, speram sa reusim sa facem din el un eveniment anual, dar stiam ca acest lucru depinde de cat de multumiti vor fi expozantii la final. Ne bucuram acum sa anuntam ca fiecare din cei prezenti la Stivex 2012 a insistat sa nu ne oprim aici. Stivex este un eveniment de care piata de intralogistica are nevoie. Astfel, anul viitor ne vom intoarce cu un Stivex si mai mare, si mai cuprinzatori si care sa raspunda la si mai multe nevoi ale pietei de logistica din Romania.” a declarat Bogdan Craiciu, Director General al companiei organizatoare, Set Events.
Related Articles

Back to top button