Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

Studiu de caz: Parcul logistic din Mogosoaia – cel mai mare proiect dezvoltat de Sagex pana in prezent

Cel mai mare proiect dezvoltat de Sagex pana in prezent este fara doar si poate proiectul Log IQ Bucuresti, construit in loc. Mogosoaia, jud. Ilfov. Proiectat si construit in mai multe faze, proiectul numara in prezent 2 hale industriale in suprafata de 44.000 de metri patrati fiecare.

Constructia primei hale – Immofinanz – a inceput in 2016 si a fost finalizata, iar in prezent se lucreaza la cea de-a doua hala – Logicor. Proiectul urmeaza sa isi extinda si mai mult suprafata, dat fiind faptul ca urmeaza si o a 3-a faza a proiectului.

Locatia a fost aleasa datorita accesului facil catre Bucuresti si alte orase importante, dar si datorita proximitatii relative fata de aeroporturi si de portul maritim. Proiectului logistic LOG IQ Bucuresti reprezinta o investitie de 80 de milioane de euro.

Inainte sa dezvolte acest proiect gigant in Mogosoaia, Sagex a lucrat in perioada 2012-2017 tot in 3 etape la constructia unui proiect la cheie – sediul Urgent Curier din loc. Magurele, jud. Ilfov: faza 1 suprafata construita este de 3500 metri patrati
, faza 2 – 7000mp si faza 3 – 7500 mp.


Pentru informatii despre alte proiecte civile si industriale dezvoltate de SAGEX CONSTRUCT consultati PORTOFOLIUL COMPANIEI.
Related Articles

Back to top button