Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

Alege o solutie la cheie de la liderul global in inchirierea de constructii modulare!

We create the space you need

Algeco Scotsman, companie fondata acum 60 de ani, este lider global in domeniul inchirierii constructiilor modulare, furnizand solutii de spatiu la cheie in peste 25 de tari la nivel mondial.

Peste 300.000 de unitati modulare pentru santierul tau!

Dispunand de o flota de peste 300.000 unitati modulare, grupul ofera posibilitatea crearii unui spatiu locuibil personalizat in cel mai scurt timp, fara investitie din partea clientului si direct la locatia acestuia, diminuand astfel timpul de asteptare pentru un spatiu la cheie, complet functional, comparativ cu timpul de executie in cazul cladirilor traditionale.

De 10 ani Algeco a adus in Romania un nou concept al spatiului modular, care s-a bucurat de un real succes, inlocuind solutiile improvizate de spatiu temporar din mai multe domenii precum: constructii, infrastructura, industrie, educatie, evenimente, etc.

De la simplele unitati modulare individuale, care odata asamblate formeaza cladiri, Algeco a dezvoltat si ideea unei solutii complete de servicii prin utilarea, echiparea la cheie si racordarea la utilitati, astfel incat beneficiarul sa dispuna de confortul de acasa cu avantajul unui singur furnizor, chiar si in locatiile greu accesibile.

Algeco Scotsman ofera unitati modulare pentru:

  • Organizare de santier
  • Spatii scolare
  • Spatii comerciale
  • Evenimente
  • Birouri si sali de conferinte

Solicita o oferta de pret pentru solutiile la cheie oferite de Algeco Scotsman!
Related Articles

Back to top button