Stiri

Terenurile scumpe din nord-vestul tarii amana planurile de investitii ale companiei Mobexpert

Mobexpert, liderul pietei de mobilier din Romania, a vandut in ultimul an mobilier in valoare de 433 de milioane de lei si ar intentiona sa deschida in fiecare an cate un nou magazin, insa s-a lovit recent de preturile mari pe care le au terenurile din Cluj si Timisoara.

In cele doua localitati din Transilvania grupul detine 2 magazine de 2000 (Timisoara), respectiv 1000 de metri patrati (Cluj). Dimensiunile mici, dar si vanzarile situate sub nivelul magazinelor din Baneasa si Pipera (din nordul Bucurestiului), l-au determinat proprietarul companiei sa doreasca sa le vanda si sa construiasca altele noi. Cu toate acestea, planurile de investitii sunt amanate de preturile mari practicate pentru terenurile de aici, care depasesc chiar si preturile din Bucuresti.

Intre timp continua lucrarile la showroom-ul de 10.000 de metri patrati din Constanta

Cu o investitie de 7 milioane de euro, Mobexpert a inceput constructia showroom-ului din Constanta la finalul anului 2017. In prezent a fost finalizata structura acestui proiect care va avea regim de inaltime S+P+1E+1Er si planurile de inaugurare ale acestuia prin septembrie-octombrie 2018 sunt inca in grafic.

Sursa: ziuadecj

Doriti mai multe detalii despre acest proiect?
Related Articles

Back to top button