Stiri

Tesla se Pregătește să Deschidă Primul Showroom din România

Tesla se pregătește să deschidă primul showroom din România, investiția fiind realizată de compania condusă de Elon Musk. Lucrările la șantier au fost finalizate până la 01.07.2024, urmând ca showroom-ul să fie deschis în săptămânile următoare. Informațiile despre suprafață și valoarea investiției nu au fost comunicate. Showroom-ul va fi amplasat lângă birourile Swan din Pipera Nord.

Showroom-ul va fi amplasat lângă birourile Swan din Pipera Nord, pe un teren de 5.000 mp deținut de Smartown, care până în vara acestui an a funcționat drept parcare.

Construcția clădirii comerciale cu funcțiuni conexe social-administrative și parcare la nivelul terenului conform informațiilor Victa.ro, a parcurs mai multe etape:

  • 21.12.2023: Demararea lucrărilor și realizarea fundației.
  • 04.04.2024: Ridicarea structurii și pregătirea pentru montarea închiderilor exterioare.
  • 28.05.2024: Montarea panourilor sandwich și aplicarea tâmplăriei exterioare.
  • 01.07.2024: Finalizarea lucrărilor la șantier.

Datele tehnice ale construcției sunt impresionante, showroom-ul fiind proiectat cu o suprafață construită desfășurată de 2.156 mp, incluzând parterul, mezaninul și etajul. Înălțimea maximă la cornișă este de 9,75 metri, iar sistemul constructiv implică fundații izolate și continue, elemente prefabricate din beton armat și structuri monolitice pentru diverse zone ale clădirii.

Deschiderea primului showroom Tesla în România reprezintă un pas important pentru companie și pentru piața autohtonă, oferind clienților posibilitatea de a interacționa direct cu vehiculele inovative ale mărcii. Detaliile suplimentare vor fi, fără îndoială, așteptate cu nerăbdare de toți cei interesați de tehnologiile avansate și sustenabilitatea promovată de Tesla.

Pentru cei interesați să exploreze și să investească în aceste proiecte, Victa.ro se dovedește a fi o resursă extrem de valoroasă. Platforma oferă informații detaliate și actualizate, facilitând accesul la oportunități de afaceri în acest sector dinamic. Mai multe detalii și informații pot fi găsite accesând Victa.ro.

Related Articles

Back to top button