Stiri

Dezbatere referitoare la conceperea cladirilor verzi si transformarea cladirilor existente in cladiri verzi

THE CITY OF GREEN BUILDINGS CONFERENCE

Dezbatere referitoare la conceperea clădirilor verzi și transformarea

clădirilor existente în clădiri verzi

600x72 Conference

Asociația The City of Green Buildings, are plăcerea de a vă invita la a doua ediție a The City of Green Buildings Conference, care va avea loc în data de 8 Septembrie 2015, în Cluj-Napoca la hotelul City Plaza, începând cu orele 9:00. Este o ocazie unică, care nu trebuie ratată deoarece se vor prezenta și discuta cele mai recente inovații, tendințe, preocupări, provocări practice, politice și comerciale întâlnite în domeniul clădirilor sustenabile, dar și cele mai bune soluții adoptate.

Ediția de anul acesta a conferinței se bazează pe o temă incitantă asupra întrebării “to build or to transform?”, mai precis asupra provocărilor întâlnite când se dorește reabilitarea clădirilor existente pentru a îndeplini cerințele necesare unei atestări din punct de vedere a sustenabilității.

Totodată, în cadrul conferinței veți avea ocazia să descoperiți noi talente care ar putea aduce un plus companiei dumneavoastră. Membrii Asociației The City of Green Buildings au anunțat participarea celor mai buni studenți de la noi din țară, dar și din străinătate.

La conferința The City of Green Buildings Conference vor fi prezenți ca și speakeri, persoane care se implică activ în lumea clădirilor verzi. Printre keynote speakerii se numără: Șerban Țigănaș -Președintele Ordinului Arhitecților din Romania, Frank Hajdinjak – CEO – E.ON România, Bogdan Lupu – Manager Philips Lighting University CEE, Dr. Dorin BEU – Președintele Comitetului Național Român de Iluminat, Dr. Andrei Ceclan – Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Dr. Călin Ciugudeanu – Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Anamaria Stroia – Expert de Mediu, Horațiu Bașa – Director General TESTO România și Remus Marusciac – Arhitect și evaluator BREEAM Internațional.

Amintim că printre partenerii organizaționali se numără: Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Asociația Studenților Facultății de Instalații din Cluj-Napoca, Liga Studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Romanian Green Building Council , respectiv sponsorii Platinum ai evenimentului E.ON România și PHILIPS România. Pentru mai multe detalii privind agenda evenimentului accesați pagina conferinței: http://thecityofgreenbuildings.com/tcogb-conference-program/
Related Articles

Back to top button