Stiri

Delegatii oficiale din Bulgaria, Kurdistan, Taiwan vor vizita anul acesta Expo Plast!

expoplast

Reprezentanti ai unor importante companii din sectorul prelucrarii maselor plastice cat si din sectoare adiacente si-au manifestat interesul de a vizita cea de-a 5-a editie a targului Expo Plast – singura expozitie din Romania dedicata industriei prelucrarii maselor plastice.

unnamed

Astfel, in perioada 8-9 septembrie 2015, oameni de afaceri din BulgariaKurdistan si Taiwan, interesati de oportunitatile oferite de piata din Romania , vor vizita targul Expo Plast, intalnirile directe cu expozantii permitandu-le sa initieze relatii noi de afaceri cu potentiali parteneri romani.

Speram ca promovarea Expo Plast, atat in randul organizatiilor internationale de profil din sectorul prelucrarii maselor plastice- prin contactele directe ale asociatiei ASPAPLAST cu diferite organizatii externe si reprezentanti in Romania ai Ambasadelor si Consulatelor straine, cat si in mediile de afaceri externe – prin reteaua externa a Ministerului Economiei, Comertului si Turismului – sa aduca un numar cat mai mare de vizitatori – specialisti din sector, interesati sa cunoasca noutatile din piata romaneasca dar si sa stabileasca colaborari viitoare.

Mai multe informatii legate de delegatiile straine puteti obtine contactand Asociatia ASPAPLAST la tel: 021-413.10.75/int. 108 sau e-mail: office@aspaplast.ro.

footer
Related Articles

Back to top button