Ghiduri și Sfaturi

Un motiv de TOP pentru a te promova la gigantii constructiilor din Romania

Relatia cu ANTREPRENORII GENERALI este importanta pentru orice furnizor din domeniul constructiilor. Dar cine poate sa iti spuna cine sunt cei mai importanti constructori din Romania?

IBC Focus vine cu solutia: in curand se va lansa a 6-a editie a TOP 100 ANTREPRENORI GENERALI IN CONSTRUCTII. In afara de analize si sinteze interesante din domeniu, anuarul „TOP 100 ANTREPRENORI GENERALI ” va include si topul cu cei mai mari constructori din Romania (realizat in functie de cifra de afaceri, numarul de santiere si alte date esentiale) si va ajunge, bineinteles, in mana acestor 100 constuctori de top. Ei o vor citi.

UTCHMANSUPPLY CO. (1)

Si acum te intrebam – cum ar fi ca acesti ANTREPRENORI GENERALI de top sa iti vada macheta in revista? Ai crea o buna impresie si o buna oportunitate de colaborare cu ei.

Mircea Bulboaca,Director General,
“Mai mult decat un top ancorat in realitate, un material cu informatii extrem de valoroase si grafica excelenta. Nu ar trebui sa lipseasca de pe biroul niciunui specialist in constructii”

Dar atentie, numarul de machete este limitat si nu mai ai foarte mult timp la dispozitie. Iata cateva dintre companiile care s-au promovat in TOP in editiile precedente:

MACHETELOGO

Pana la sfarsitul lunii august, poti beneficia de un pachet de PROMOVARE TOTAL (ONLINE + PRINT), ce include promovarea cu o macheta in TOP 100 ANTREPRENORI GENERALI IN CONSTRUCTII + 1 articol de promovare pe InfoHALE . In felul acesta produsele tale vor fi cunoscute atat de cei mai importanti 100 ANTREPRENORI GENERALI  cat si de investitorii, antreprenorii si proiectantii de hale industriale retail din Romania. In acest fel, campania ta de promovare va avea dublu impact, atat ONLINE cat si PRINT!

Completeaza formularul de mai jos si te contactam cat ai zice „HALE” pentru a-ti oferi toate detaliile.

 
Related Articles

Back to top button