Proiecte și șantiere

Unde se construiește? Investiții industriale de referință potrivit VICTA.ro

Potrivit datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în luna mai au fost identificate 652 proiecte industriale, în scădere cu 14,8% comparativ cu luna precedentă.

La categoria investițiilor de referință, trebuie să menționăm proiectul Hale de producție, depozitare, birouri și parc fotovoltaic din Arad, aflat în stadiul de autorizare. Potrivit VICTA.ro, acesta presupune o investiție estimată la 20milioane lei și ocupă o suprafață de peste 145 mii mp.

Un alt proiect important este Parcul industrial 2 Miroslava din județul Iași. Acesta se află în stadiul de amenajare, presupune o investiție estimată la 120 milioane RON și ocupă o suprafață de 100 mii mp.

Regăsim un proiect de referință și în Ilfov: Parcul logistic cu 4 hale de depozitare bunuri de larg consum în regim de înălțime P înalt +1Er, 4 faze, care ocupă o suprafață de peste 85 mii mp. Proiectul se află în sadiul de construcție, iar investiția estimată atinge suma de 104 milioane lei.

Cum a evoluat domeniul industrial în luna mai, unde se construiește și care sunt principalele proiecte poți afla din analiza domeniului industrial
Related Articles

Back to top button