Top 5 cei mai activi antreprenori in constructii din ultimele 6 luni

In ultimele 6 luni, cu ajutorul VICTA.ro au fost identificate si monitorizate 2843 investitii din domeniul Industrial. Aceste investitii includ ateliere, spatii reciclare, spatii depozitare, spatii de productie si spatii cu destinatie zoo-bio. Cele peste 2800 de proiecte au reprezentat munca a peste 520 de antreprenori generali.

Cum arata topul celor mai activi antreprenori generali din domeniul Industrial potrivit VICTA.ro?

Pe locul 1 cu cel mai semnificativ numar de proiecte se regaseste CON-A, o companie cu 7 proiecte de acest tip identificate in perioada analizata. Potrivit VICTA.ro, 41% din portofoliu este reprezentat de proiectele dezvoltate in domeniul Industrial.

Locul 2 revine companiei SSAB AG, o companie cu peste 114 milioane de lei ca si cifra de afaceri in 2018 si 6 proiecte la activ in ultimele 6 luni. In cazul acestei companii 47% din totalul lucrarilor sunt incadrate pe segmentul analizat.

In continuare, in top mai regasim si alte nume importante cu cate 5 proiecte active in domeniul industrial in perioada analizata. Acestea sunt: Costa Voc Impex, Wincon, Rav Construct Estate, Tamo Ko Development si Emaar Buildings.

Vrei sa te promovezi la cei mai puternici antreprenori generali din industria constructiilor? Solicita o oferta accesand acest link: https://www.ibcfocus.ro/top-100-constructori/

[google-translator]