Stiri

Top 5 fabrici care urmează să fie construite la nivel național

Conform asistentei de vânzare la șantiere VICTA, în decursul anului 2018 au fost identificate 154 spații de producție de dimensiuni mari, cu suprafețe de peste 3000 mp. Jutețele reprezentative pentru numărul de astfel de șantiere sunt Argeș, Sibiu, Ilfov, dar și Bihor și Brașov. Iată 5 astfel de proiecte cu suprafețe impresionante:

  • Fabrică de autobuze electrice, județul Prahova

Proiectul se ridică la o valoare totală estimată de 466.05 mil Ron, având o suprafață de 372835 mp. Imobilul se afla într-o fază incipientă, cel mai probabil ca etapa de proiectare și avizare să se desfășoare în 2019. În prima etapă de implementare se preconizează crearea a aprox. 250 locuri de muncă.

  • Fabrică de reciclare uleiuri uzate, județul Călărași

Cu o valoare estimată la 178 mil Ron, construcția are o suprafață de 200000 mp si se afla in fază de autorizare. Capacitatea de procesare va fi de 200 de tone/zi si va utiliza tehnologii avansate, susținând protecția mediului înconjurător.

  • Hală producție panificație și patiserie, județul Tulcea

Spațiul de producție este aglutinat într-un complex agro alimentar care vizează 5 etape și are o suprafață de 159500. Conform beneficiarului, se lucrează la documentele pentru obținerea autorizației de construire.

  • Extindere fabrică de baterii, județul Brașov

Un nou proiect industrial presupune extinderea fabricii de baterii din județul Brașov. Proiectul se afla la stadiul de intenție, urmând întocmirea proiectului, a caietelor de sarcini. Suprafața estimată a proiectului este 100000 mp, iar valoarea investiției se anuntă a fi de aprox. 50.59 mil Ron.

  • Fabrică de producție etanol din celuloză, Dolj

În decursul lunii septembrie beneficiarul a semnalat, prin intermediul unei ceremonii, demararea construcției. Cu o suprafață totală de cca. 93165 mp, construcția se preconizează a deveni funcțională în anul 2020. Spațiul de producție va utiliza materie primă din România și va produce etanol celulozic la scară largă.

Cum poți și tu să ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button