Ghiduri și Sfaturi

Siatec a montat două Uși Rotative complet vitrate, cu senzori de protecție, pentru IQuest Cluj-Napoca

Siatec: Am finalizat recent montarea a două uși rotative complet vitrate pentru IQuest Cluj-Napoca, una dintre cele mai eco-friendly construcții din România.

Construirea clădirii de birouri IQuest a avut două obiective principale: adăpostirea unei parcări supraetajate publice, respectiv crearea de spații de servicii. Totodată, s-a avut în vedere respectarea regulamentului de urbanism pentru această zonă, cu privire la amplasarea în aliniament (front continuu), acoperirea calcanului existent, indici urbanistici și accese. Construcția are o mărime de 23.300 mp.

Ușile rotative Siatec au răspuns cu succes nevoii proiectului de soluții de acces pentru un tranzit modern, customizabil și intens, format dintr-un număr ridicat de persoane care intră și ies zilnic din clădire.

Numărul mare de persoane care tranzitează zilnic clădirea a necesitat customizarea celor două uși rotative la dimensiuni mari, astfel că diametrul acestora este de 2800 mm, iar înălțimea totală este de 2500 mm.

Datorită tehnologiei avansate, care asigură siguranță, fiabilitate și flux rapid, ușile rotative Siatec au corespuns pe deplin cerințelor beneficiarului, constituind o soluție complexă de automatizare a căilor de acces în clădirea IQuest.

Prin funcționarea ultra-silențioasă și fiabilitatea ridicată, cele două uși rotative instalate nu doar că facilitează accesul în clădire a unui număr mare de persoane zilnic, dar pot fi, totodată, optimizate cu ușurință în utilizare și necesită o întreținere facilă, fiind soluția recomandată de specialiștii Siatec pentru zonele cu flux ridicat de persoane, indiferent de domeniul de activitate.

Pe lângă rolul funcțional, de acces în clădire, cele două uși rotative vitrate au și rol de protecție în caz de incendiu, fiind prevăzute cu senzori de protecție conform Normativelor Europene EN 16005.

Cele două uși rotative montate sunt în 4 canaturi și dispun de operator în pardoseală, ceea ce i-a conferit beneficiarului o libertate sporită în alegerea materialelor folosite.

Arhitectura modernă și futuristă a construcției este completată de design-ul robust al celor două uși rotative vitrate, care se remarcă prin tavanul de sticlă, cu grosimea de 17 mm, și vitrajul curb, din sticlă de 12 mm, care permite luminii naturale să se disipeze în interior și să creeze o ambianță caldă și deosebit de plăcută.

Mai multe informații despre modelele noastre de uși rotative găsiți în această secțiune dedicată.
Related Articles

Back to top button